Dé eigentijdse makelaar om uw huis te verkopen of verhuren

Uw vastgoed makelaar en marketeer tegelijk
Kasper & Kent doet aan vastgoed marketing en – bemiddeling. Wij zijn géén vastgoed makelaar en ook géén marketingbureau, we zijn beiden tegelijk. Een full service vastgoedbureau met alles aan boord om uw appartement of huis optimaal te verkopen of verhuren. We zijn gevestigd in Sterrebeek met kantoren te Zaventem en Diegem en zijn actief in de volledige groene rand rond Brussel.

 

 

Géén exclusiviteit en fair vergoedingsmodel (2% excl. btw).
Dankzij onze soepele voorwaarden behouden onze klanten ook de mogelijkheid om hun woning ook nog zelf te verkopen (niet - exclusief). Zo behouden ze de vrijheid om tegelijk met een makelaar te werken maar zelf ook nog acties te kunnen ondernemen om hun woning te verkopen. Die flexibiteit vinden wij niet meer dan normaal voor een samenwerking met een makelaar anno 2017. En omdat wij geloven dat een samenwerking met een makelaar het best gebaseerd is op fair play hanteren we een zeer billijke commissie van 2% excl. 21% BTW.

Lees meer over onze unieke samenwerking principes

Maximale online & social marketing om uw huis of appartement te verkopen
Waar de makelaar vroeger het centrum vormde van vraag en aanbod is dit nu meer gedigitaliseerd met ook meer particuliere advertentie mogelijkheden. Zo is het nu eenmaal en daar moeten we als makelaars niet flauw over doen.  Maar een zoekertje online is slechts een klein aspect van hoe u uw huis of appartement kan verkopen of verhuren. Om de verkoop van uw woning of appartement (en de verkoopprijs) te optimaliseren en een maximaal publiek te bereiken zet je best zoveel mogelijk immo marketing kanalen in. Als rasechte marketeers focussen we bij Kasper & Kent op het inzetten van alle mogelijke marketing kanalen voor de verkoop van uw huis of appartement. We doen alles wat een traditionele immo makelaar doet (sterke immo sites, bestaande klantenlijsten, mailings, ...) maar gaan vervolgens qua marketing nog veel verder. We benutten maximaal de kracht van moderne media en besteden ook advertentie budgetten op sociale media zoals Facebook, Twitter maar ook Google advertenties. Vervolgens analyseren we de resultaten en optimaliseren we de verkoopscampagnes (bijsturen doelgroepen, bereik, etc ... ).

Wij doen het maximum aan marketing inspanningen:
-    Professionele interieurfoto’s van uw huis of appartement;
-    Gerichte promotie met uniek marketingplan per huis of appartement en doelgroep;
-    Advertenties op de meest sterke immo websites;
-    Gerichte social media promotie (Facebook & Twitter advertenties,  ... );
-    Gerichte Google advertentie campagnes;
-    Uiteraard ook mailings naar bestaande klantenlijsten en contacten;
-    Pinterest & content marketing;
-    Home staging & styling (stylingen en/of lichte renovaties van woningen voor verkoop);
-     …. .

    

Dit alles doen we zonder afbreuk te doen aan de administratieve en juridische aspecten van de verkoop van uw woning of appartement. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

We zijn verder actief in de volledige groene rand rond Brussel (in alfabetische volgorde): Affligem, Asse, Beersel, Beigem, Bekkerzeel, Berg, Bertem, Bever, Blanden, Boortmeerbeek, Brussegem, Buken, Diegem, Dilbeek, Drogenbos, Duisburg, Eppegem, Erps-Kwerps, Everberg, Evere, Galmaarden, Gooik, Grimbergen, Haasrode, Halle, Hamme, Haren, Herent, Herne, Hoeilaart, Huldenberg, Humbeek, Jette, Kampenhout, Kapelle-op-den-Bos, Kobegem, Koningsloo, Korbeek-Dijle, Kortenberg, Kraainem, Laken, Lennik, Liedekerke, Linkebeek, Londerzeel, Loonbeek, Machelen, Malderen, Mazenzele, Meerbeek, Meise, Melsbroek, Merchtem, Mollem, Neder-over-Heembeek, Nederokkerzeel, Neerijse, Nieuwenrode, Nossegem, Opwijk, Ottenburg, Oud-Heverlee, Overijse, Pepingen, Peutie, Ramsdonk, Relegem, Roosdaal, Sint-Agatha-Rode, Sint-Genesius-Rode, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Martens-Bodegem, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Stevens-Woluwe, Sint-Ulriks-Kapelle, Steenhuffel, Steenokkerzeel, Sterrebeek, Strombeek-Bever, Ternat, Tervuren, Veltem-Beisem, Vilvoorde, Vossem, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Winksele, Wolvertem, Zaventem, Zellik, Zemst.

Kortom, zoals een eigentijdse makelaar anno 2017 zou moeten zijn.