Toegevoegde waarde

Als u met ons samenwerkt voor de verkoop of verhuur van uw eigendom, dan proberen wij u uiteraard heel wat toegevoegde waarde te bieden. Er wordt vaak gedacht dat een eigendom verkopen of verhuren niet meer is dan één advertentie plaatsen en een paar bezoeken doen. Was het maar zo simpel … ;-). Hieronder kan je alvast wat meer te weten komen over wat wij zoal te bieden hebbben.
Als u een project wenst te verkopen, dan kunnen wij u helpen met een interessante combinatie formule van vastgoedmarketing en verkoop.

Lees meer over vastgoedmarketing voor projecten

Home styling – “style now, pay later”

Home styling is een marketingtechniek waarbij een woning gestyled wordt (voorzien van meubels, accessoires, …) met als doel de woning zo snel mogelijk tegen de best mogelijke prijs te kunnen verkopen. Wij stylen woningen zonder dat dit de eigenaar op voorhand iets kost.

Lees meer over "Home styling"

Online marketing

Naast sociale media bespelen we ook andere online marketing kanalen zoals advertenties in zoekmachines (Google adwords) en in video kanalen (Youtube advertising).

Home staging – “stage now, pay later”

Wanneer nodig frissen we een woning op en werken we kleine defecten weg. De woning krijgt zo een aangenamere sfeer om zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Wij stagen woningen zonder dat dit de eigenaar op voorhand iets kost.

Lees meer over "Home staging"

Social media advertising

Wij geloven sterk in social media advertising en starten voor elke eigendom in onze portefeuille steeds een social media campagne op (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Youtube …. ). Het aller- aller- allergrootste voordeel van sociale media is dat je héél nauw een doelgroep kan afbakenen en dus gericht kan adverteren. Dit levert zeer relevante clicks naar de eigendommen van onze klanten op en ja … soms zelfs ook een koper.

Vastgoedfotografie

Wij willen woningen op zo een manier tonen dat kopers er verliefd op kunnen worden. Met foto’s die gevoelige snaren raken en laten zien welke de potentiële levenskwaliteit is van een woning.

Offline reclame

We zijn sterk in digitale marketing maar indien relevant doen we ook aan offline reclame: brochures, flyers, billboards, bestickering, etc …

Administratieve en juridische begeleiding

Bij een transactie komen tegenwoordig heel wat administratieve en juridische elementen. Wij begeleiden onze opdrachtgevers doorheen het hele administratieve proces tot aan de authentieke akte bij de notaris.

Prijsonderhandeling

Een goed akkoord sluiten is een kunst op zich. Daar hebben we uiteraard veel ervaring in. Bovendien zijn we niet sentimenteel met het goed verbonden en kunnen we als tussen persoon makkelijker een dialoog op gang brengen. Zo kunnen we er vaak meer uit halen dan de eigenaar zelf.

Content marketing

Met onze blog doen we aan content marketing en bieden we ons netwerk van kopers, fans en believers allerlei relevante informatie aan. Hiermee versterken we relaties met ons publiek en komen ze ook wat vaker terug op de site. Omdat ze merken dat we niet alleen “woningen te koop” maar ook leuke interessante, soms lifestyle, informatie te bieden hebben.

Sales force

De economie draait tegenwoordig continue door. Kandidaten met interesse verwachten snel geholpen te worden. Onze verkopers staan quasi continue klaar om telefoons aan te nemen, bezichtigingen te organiseren en nadien potentiële kandidaten ook nog op te volgen.

Video

Wij lanceren geregeld een video die de omgeving rondom een woning in beeld brengt (omgevingsvideo). Want het is vaak die omgeving die zeer bepalend zal zijn voor de levenskwaliteit. Daarnaast maken we soms ook een video van de woning zelf (pandvideo) om ze nog wat extra te promoten.

Brede advertentiepolitiek

Er zijn meer en meer vastgoedsites. Het aanbod van vastgoedsites raakt sterk versnipperd en met één vastgoedsite bereik je niet meer alle kandidaten. Daarom adverteren wij breed op een aantal diverse vastgoedsites.

3D simulaties

Een nog te realiseren project of een eigendom die nog te renoveren is? Met een 3D simulatie kunnen we kandidaat-kopers het potentieel laten zien en hen overtuigen.

E-mail marketing

Er zijn (gelukkig) heel wat kopers en huurders die weten dat wij een kwalitatief aanbod hebben en zich abonneren op onze website. Via direct mailing houden wij hen op de hoogte van ons aanbod.

Begeleiding kopers

Vastgoed aankopen is niet niks en gaat over hoge bedragen. Het is van groot belang dat een koper dergelijke beslissing met een goed gevoel kan nemen. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan het begeleiden van de koper bij zijn administratieve en/of financiële zorgen.

Project marketing

Als u een project wenst te verkopen, dan kunnen wij u helpen met een interessante combinatie formule van vastgoedmarketing en verkoop.

Uw woning verhuren of verkopen met Kasper & Kent?

Kasper & Kent is een vastgoed - en marketingagentschap tegelijk.

Ontdek onze unieke principes