Kasper & Kent Logo

Cookie verklaring

Cookieverklaring – Kasper & Kent

A. Algemeen 

1. Definities 
1.1 'Verwerkingsverantwoordelijke' betekent de persoon die verantwoordelijk is voor de verwerking van persoonsgegevens volgens art. 1, §4 Privacywet en art. 4 (7) Privacyverordening.
1.2 ‘Richtlijn omtrent privacy en elektronische communicatie’: Richtlijn 2002/58/EG van het Europees Parlement en de Raad van 12 juli 2002 betreffende de verwerking van persoonsgegevens en de bescherming van de persoonlijke levenssfeer in de sector elektronische communicatie.
1.3 'Privacywet' betekent de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. 
1.4 ‘Privacyverordening’ betekent de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming) 
1.5 ‘Telecomwet’: Belgische wet omtrent elektronische communicatie van 13 juni 2005
1.6 ‘Cookies van derde partijen’: een cookie dat is geschreven en dat wordt gelezen door een andere partij dan de uitbater van de Website. De bekendste cookies van derde partijen zijn deze voor statistische gegevens, zoals Google Analytics cookies
1.7 'Website' betekent de internet website(s) gehost op www.kasperkent.be.
1.8 'Gebruiker', ‘Betrokkene’, 'U' or 'Uw' betekent elk natuurlijk persoon die persoonlijke gegevens op de Website invoert. 

2. Toepassingsgebied 
2.1 Deze Cookieverklaring Kasper & Kent is van toepassing op alle cookies die verwerkt worden op de Website.
2.2 Deze Cookieverklaring Kasper & Kent wordt aan U verstrekt overeenkomstig art. 129 van de Telecomwet en art. 6 (3) van de Richtlijn omtrent privacy en elektronische communicatie. 
2.3 De Cookieverklaring Kasper & Kent kan aangepast worden zonder enige voorafgaande verwittiging. Het is aangewezen om de Cookieverklaring te bekijken bij elk bezoek aan de Website. 

B. Over Kasper & Kent 

3. Identiteit van Kasper & Kent 
3.1 De volgende entiteit dient te worden gezien als de verantwoordelijke partij voor het gebruik van cookies op de Website:
Kasper & Ko BVBA met maatschappelijke zetel te Tramlaan 249, 1933 Sterrebeek ingeschreven in de K.B.O. ondernemingsnummer 0556.982.413 

4. Communicatie met Kasper & Kent

4.1 U kan Kasper & Kent bereiken:
Per post op Tramlaan 249, 1933 Sterrebeek Per e-mail op hello@kasperkent.be
Per telefoon op +32 (0)2 880 40 01

C. Algemeen doel en gebruik van Cookies
 

5. Het doel van cookies 

5.1 Een cookie is een kleine hoeveelheid data die een Website, via de server waarop deze wordt gehost, zendt naar de browser van de Gebruiker met de bedoeling om deze data op te slaan op de computer van de Gebruiker. De inhoud van zo’n cookie kan kort zijn (bv. 'EN' voor een cookie dat uw taalkeuze onthoudt) of relatief lang (bv. IP-adressen, inhoud van winkelwagens, etc.). Bij een volgend bezoek aan deze Website kan de server opnieuw de browser van de eerdere bezoeker herkennen en kan het toegang verlenen tot de informatie die in het verleden opgeslagen werd op de computer van de bezoeker. 
5.2 In geval van first-party cookies, is de informatie die door middel van een cookie bewaard en opgeslagen wordt op de computer van de bezoeker, volledig onder de controle van de Verwerkingsverantwoordelijke. In geval van cookies van derde partijen, oefent de Verwerkingsverantwoordelijke niet zo’n controle uit. 

6 Gebruiksvoorbeelden 
6.1 Het gebruik van cookies heeft voornamelijk zijn nut bij bijvoorbeeld: 
Het onthouden van de loginnaam of van instellingen (bijvoorbeeld de taal);
Het verzamelen van surfinformatie (de ingevulde velden, bezochte pagina’s,etc.);
Het bijhouden van statistieken van de site (bezoekersaantal, etc.);
Het koppelen van een browser aan tijdelijke variabelen op de website (session cookie);
etc.
6.2 Sommige cookies vervullen een aantal technische doelen (bv. een session cookie, die het bv. mogelijk maakt om de inhoud van een winkelmand bij te houden bij het surfen op een e-commerce site) terwijl andere cookies inhoudelijke informatie bevatten (bv. de taal, de tekstvelden, de inhoud van het mandje, etc.). 
6.3 Kortom: cookies maken het surfen enerzijds mogelijk en zorgen anderzijds voor een betere en makkelijkere surfervaring.

D. Cookies gebruikt op de website 

7 Overzicht van de cookies 

7.1 De Website gebruikt volgende cookies:

7.1.A Analyserende cookies
Met de analyserende cookies doen we kennis op. Deze informatie gebruiken we om onze sites elke dag weer een beetje beter te maken.

7.1.A.1 Google Analytics 
Doel: Met Google Analytics meten we hoe je kasperkent.be gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze sites te verbeteren. Zonder deze cookie missen we jouw data. Hierdoor zien we niet hoe je onze sites gebruikt en zul je langer moeten wachten op verbeteringen.
Eigenschappen: Deze cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
Namen: utma, utmb, utmc, utmv en utmz 
Delen: Google deelt geen anonieme data met derden.
Privacy statement

7.1.B Marketing cookies
We gebruiken deze cookies voor marketingdoeleinden. Zo kunnen we je aanbiedingen sturen waar je ook écht op zit te wachten. Denk hierbij aan onze gepersonaliseerde nieuwsbrief of aanbiedingen via partnersites en op social media.

7.1.B.1 Google Analytics Remarketing 
Doel: Met Google Analytics meten we hoe je kasperkent.be gebruikt. Deze kennis gebruiken we om je aan te bieden wat het beste bij jou past. En om je aanbiedingen te laten zien waar je mogelijk geïnteresseerd in bent. Zonder dit cookie mis je persoonlijke aanbevelingen op onze websites, in onze nieuwsbrief en in e-mails met persoonlijke tips.
Eigenschappen: Dit cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
Namen: utma, utmb, utmc, utmv en utmz
Delen: Google deelt geen anonieme data met derden.
Privacy statement

7.1.B.2 Facebook 
Doel: Dit cookie ziet welke pagina's je bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen op Facebook. Zonder deze cookies loop je persoonlijke aanbiedingen mis.
Eigenschappen: Dit cookie komt van Facebook en blijft maximaal 2 jaar bewaard.
Namen: lu, xs, s, presence, act, c_user, csm, p, fr, datr
Delen: Facebook deelt geen informatie met derden.
Privacy statement

7.1.B.3 Twitter 
Doel: Dit cookie ziet welke pagina's je bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen op Twitter. Zonder deze cookies loop je persoonlijke aanbiedingen mis.
Eigenschappen: Dit cookie komt van Twitter en blijft maximaal 2 jaar bewaard.
Namen: guest_id, twid, muc
Delen: Twitter deelt geen informatie met derden. 
Privacy statement

7.1.B.4 Google+ (cookienaam: SS, PREF, NID) Deze cookie wordt alleen geplaatst indien je gebruik maakt van Google+ en ingelogd bent voor deze service. Door middel van deze cookies is het mogelijk om berichten te +1-en. SS ( maand ) PREF ( 6 maand ) NID ( 6 maand )

7.1.B.5  Pinterest (cookienaam: _pinterest_sess) Deze cookie wordt alleen geplaatst indien je gebruik maakt van Pinterest en ingelogd bent voor deze service. Door middel van deze cookies is het mogelijk om afbeeldingen te repinnen. _pinterest_sess (6 maand)

7.1.B.6  Zopim chat (cookienaam: __zlcid) Cookie van Zopim Live Chat. Wordt gebruikt door Zopim om de Zopim Live Chat ID op te slaan. __zlcid (2 jaar)

E. Het beheer van de cookies / opt-out 

8. Bij uw eerste bezoek 
8.1 Bij uw eerste bezoek van de Website heeft u de mogelijkheid om de cookies al dan niet te aanvaarden en dit via de “Cookies toestaan” via de balk bovenaan elke pagina op de Website. 

9. Na aanvaarding via uw browser 
9.1 U kan uw cookie- aanvaardingen beheren, voor cookies zowel van eerste partijen als van derde partijen, via uw browserinstellingen. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw browser (gemakkelijk toegankelijk via F1). 

F. Persoonsgegevens en cookies 

10. Persoonsgegevens 
10.1 De mogelijke persoonlijke informatie die u invoert op de Website zullen worden verwerkt overeenkomstig onze Privacyverklaring, die u terugvindt op: https://www.kasperkent.be/nl/privacy-gegevensverklaring 10.2 Merk op dat uw browser mogelijks persoonsgegevens bewaart, in het geval u eens toestemming gegeven heeft om deze persoonsgegevens te verwerken. 

G. Meer informatie 
Meer informatie 
11.1 Voor meer informatie omtrent ons cookiebeleid kan u ons contacteren via de communicatiekanalen vermeldt in art. 4.1.