Kasper & Kent Logo

Je eerste woning kopen? Hier zijn 5 tips!

De vastgoedprijzen swingen momenteel de pan uit! Als jongvolwassene is het vandaag echt niet evident om een huis of appartement te kopen! En zeker niet als je geen ouders hebt die financieel willen of kunnen bijspringen. Via onderstaande link kan je 5 tips lezen om binnenkort toch een eigen stekje in de wacht te slepen. 

We lijsten de tips hier kort al even op: 

1. Steek zelf de handen uit de mouwen en ga voor een te renoveren woning of appartement. Deze zijn vaak een pak goedkoper.

2. Zoek ook eens buiten je regio. Iedereen wil uiteraard een woning in het centrum van de stad, maar er zijn zo veel andere leuke plekjes te vinden waar de woningen een pak goedkoper zijn. 

3. Ga voor klein! Tegenwoordig zijn er zo veel leuke manier om ook kleine huizen en appartementen origineel in te richten. 

4. Als koppel is het makkelijker om een woning te kopen dan als single! Toch liever single? Overweeg om samen met een vriend of een familielid een woning aan te kopen! 

5. Klop eens aan bij huisbaas. Misschien wil hij het appartement of huis waar je nu woont wel verkopen. Hij hoeft geen extra moeite te steken in de verkoop en jij moet niet verhuizen! Een win-win! 

Ook verkopen of verhuren met ons?

Kasper & Kent is een vastgoed - en marketingagentschap tegelijk.

Ontdek onze unieke principes