Kasper & Kent sponsored Goforest, samen maken we de wereld duurzaam!

Bij Kasper & Kent zetten we de toon in de vastgoedsector door te focussen op de beste deals voor onze klanten en ons krachtig in te zetten voor een duurzamere planeet. We zijn enthousiast over onze nieuwe samenwerking met GoForest, waarbij we onze vastgoedtransacties koppelen aan het planten van bomen. We hebben gekozen om ons te focussen op verschillende projecten wereldwijd om een globale impact te maken op milieu, mensen en biodiversiteit!

Deze maand ondersteunen we het project in Ingung Kapia, Congo. Samen met Faja Lobi werkt GoForest daar met de lokale gemeenschappen in een bottom-up aanpak om grootschalige herbebossingsprojecten te realiseren. We planten inheemse soorten op gedegradeerde gronden om de biodiversiteit te herstellen en creëren tegelijkertijd veel lokale banen door middel van handarbeid. Op deze manier ondersteunen we niet alleen de natuur, maar ook de lokale bevolking.

Om de maand mooi te starten zijn we begonnen met 20 bomen te planten in deze mooie streek, op het einde van deze maand zullen we te weten komen hoeveel we er daar bovenop nog hebben kunnen planten. Op deze manier gaan wij om de maand een ander project steunen. Hierdoor opent Kasper & Kent de handen toe naar meerdere locaties!

We willen ook transparant zijn en planten we bij elke transactie een nieuw aantal bomen, dit zal ook elke keer mee met jullie gedeeld worden. In het begin lijkt dit misschien niet veel, maar als je ze optelt aan het eind van de maand of het eind van het jaar, dan kan het een indrukwekkend aantal bomen zijn! Ons doel is niet om slechts een tijdelijke bijdrage te leveren, maar om te focussen op een langdurige samenwerking waarbij we de natuur, de lokale bevolking en de wereld duurzaam kunnen steunen.

Wij geloven dat elke actie telt en streven we ernaar om een positieve, wereldwijde impact te maken. Samen met GoForest werken we één boom en één transactie tegelijk aan een groenere toekomst.

 

Klik op deze link om onze dashboard bij Goforest te kunnen bekijken. 

 

 

Uw woning verhuren of verkopen met Kasper & Kent?

Kasper & Kent is een vastgoed - en marketingagentschap tegelijk.

Ontdek onze unieke principes