Kasper & Kent Logo

Klaar om mee te surfen op de tweede vastgoedgolf?

Iedereen die in de zomer van 2020 met vastgoed bezig is geweest (kopen of verkopen), heeft gemerkt dat de vastgoedmarkt na de eerste Corona lockdown plotseling overbevraagd werd.

De combinatie van een gebufferde vraag (kopers die niet konden kopen tijdens de lockdown) en een aanbod dat niet kon volgen, leidde tot een nooit geziene boom van de vastgoedprijzen. De druk op de vastgoedmarkt was enorm … .

Nu we in de tweede Coronagolf zitten en plaatsbezoeken in de vastgoedsector opnieuw verboden zijn, kondigt zich een herhaling van hetzelfde scenario aan. Opnieuw voelen we als vastgoedagentschap een sterke druk van kopers die willen kopen maar niet kunnen/mogen. Een druk die zich weer verder zal opbouwen naarmate deze tweede lockdown langer duurt om uiteindelijk los te barsten in opnieuw een vastgoedboom … . Van zodra de plaatsbezoeken terug toegelaten zijn, zullen kopers weer massaal de vastgoedmarkt bestormen met een nieuwe prijzenoorlog als gevolg.

pipe pressure

Eigenaars met verkoopplannen raden wij ten stelligste aan om tijdens deze lockdown alle nodige voorbereidingen te treffen voor de verkoop van hun woning. Om zodoende klaar te staan wanneer de markt opnieuw opengaat en de prijzen weer een hoge vlucht nemen. Een slimme eigenaar bereidt nu alles voor, lanceert de verkoop op het moment dat de markt opnieuw open gaat en surft zo maximaal mee op de tweede vastgoedgolf … .

Wij als agentschap zijn achter de schermen (en vanop afstand) dan ook bezig met het verkoopklaar maken van dossiers voor eigenaars … . Waardebepalingen, opmaak van advertenties, samenstellen van het verkoopdossier (epc, elektriciteitsattest, stedenbouwkundige inlichtingen, etc … ). Alles om bij herlancering van de markt mee te surfen op de hoogste golven van de vastgoedmarkt.

Heeft u ook verkoopplannen?
Aarzel dan zeker niet om ons nu al te contacteren voor de opstart van uw verkoop.

Vanop afstand en met behulp van heel wat digitale tools, kunnen wij reeds heel veel voorbereiden.  

Contacteer ons op hello@kasperkent.be .

Ook verkopen of verhuren met ons?

Kasper & Kent is een vastgoed - en marketingagentschap tegelijk.

Ontdek onze unieke principes