Kasper & Kent Logo

Stage lopen bij Kasper & Kent?

Heb jij er altijd al van gedroomd om vastgoedmakelaar te worden? Stage lopen bij Kasper & Kent is de perfecte opstap om je droom te verwezenlijken! Het is een unieke kans om werkervaring op te doen in een jong en dynamisch full-service vastgoedagentschap. 

Bij Kasper & Kent kijk je niet gewoon toe vanaf de zijlijn, maar word je als een echt teamlid ingezet op de in- en verkoop van onroerend goed. Bij ons word je gezien én betaald als een volwaardige vastgoedmakelaar! Zo krijg je een exclusieve regio waar alleen jij op mag werken om leads te scoren. Naast inkoop en prospectie word je ook ondergedompeld in de wereld van de onderhandelingen en de bezoeken. De focus ligt meer op het commerciële en minder op het administratieve aspect. Bij Kasper & Kent leer je echt hoe je een dossier binnenhaalt en stomen we je daarnaast klaar tot een 'real estate marketeer'. Kasper & Kent is namelijk een vastgoedkantoor en marketingbureau tegelijk! We zijn heel sterk gegroeid door onze digitale marketingaanpak en hebben dan ook alles in huis om een appartement of huis optimaal te verkopen. 

Zin om stage te lopen bij ons? 

Heb je een bachelor diploma en toegang tot een BIV stage? Ben je commercieel en mentaal weerbaar? Ben je gedreven om te groeien en bij te leren? Aarzel dan niet en stuur je CV naar michael@kasperkent.be.

Interessant om te weten: al onze stagiairs hebben hun traject succesvol doorlopen en velen van hen werken nu nog steeds voor Kasper & Kent. 

Quote stagiair vastgoedmakelaar Raf Hermans: "Ik kende de vastgoedsector al vrij goed. Voor mijn stage bij Kasper & Kent had ik al bij een ander vastgoedkantoor gewerkt. Uniek bij Kasper & Kent is het flexibel werken. Geen saaie kantoren met een vitrine vol huizen op display, maar de mogelijkheid om te werken in diverse coworking spaces én wanneer je wil. De teambuildings en afterworks die pre-corona regelmatig werden georganiseerd, zorgen voor een leuke sfeer onder de collega's. Bovendien word ik zeer goed begeleid door mijn stagemeester."

Quote ex-stagiair en vastgoedmakelaar Nancy Meyers: "Komende uit een soft sector was starten in het vastgoed helemaal nieuw voor mij. De opgedane kennis tijdens mijn opleiding is noodzakelijk maar het effectief on the field werken is nog andere koek. De zaken vastpakken en tot een goed einde brengen zijn de kerntaken, dat is waar de mensen je voor inschakelen. Just do the job. Wanneer het eens lastig was of ik had de zoveelste vraag dan waren de collega's niet ver uit de buurt. Hun tips en tricks hebben mij veel bijgebracht en aangemoedigd om door te gaan. Vastgoed is een harde sector waar ze je handje niet gaan vasthouden, maar als je doorzet en voor je klanten wil werken dan volgt de beloning." 

 

Ook verkopen of verhuren met ons?

Kasper & Kent is een vastgoed - en marketingagentschap tegelijk.

Ontdek onze unieke principes