Kasper & Kent Logo
Voskapelstraat 20, Sterrebeek

Te koop

3 unieke woningen temidden het groen

Subliem afwerkingsniveau

Green Awake

Green Awake
Green Awake
Voskapelstraat 20, Sterrebeek
Prijzen vanaf 399.000 EUR

Drie unieke woningen in een groene omgeving

Het project GREEN AWAKE is een woonerf, omvat 3 woningen en is bereikbaar via een privé toegangsweg. Elk woonhuis beschikt over 2 overdekte privé-parkeerplaatsen en een eigen privé-tuinzone. Deze tuinzone sluit aan op een grote groene ruimte met diverse bomen.

Subliem afwerkingsniveau
De woningen zijn volledig sleutel-op-de-deur afgewerkt en beschikken allemaal over een badkamer, een douchekamer en een volledig uitgeruste keuken. Er wordt voorzien in een kwalitatieve vloerafwerking naar keuze. Deze woningen zijn uiterst duurzaam, energiezuinig en combineren een hedendaagse architectuur met een functioneel opgebouwde indeling.

Telkens is er een ruim leefgedeelte uitgevend op een volwaardig zuidwest georiënteerd terras en tuin. De woningen worden stuk voor stuk individueel afgewerkt volgens de wens van de klant. De koper wordt hierbij steeds bijgestaan door de architecten. Bij de oplevering krijgt u een volledig afgewerkt en schilderklaar woonhuis.

Buitenschrijnwerk
Het buitenschrijnwerk wordt uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. De ramen zijn voorzien van dubbel glas en hebben een uitstekende isolerende waarde. De ramen langs de terraszijde zijn schuiframen, zodoende wordt een vlotte doorgang naar het terras bewerkstelligd en dit zonder grote opstap.

Carports
Bij elke woning hoort een carport voor twee wagens.
Carport woning 1 = 26,56m2
Carport woning 2 = 28,80m2
Carport woning 3 = 28,80m2

Keuken
De keuken is samen met de leefruimte het hart van elke woonentiteit. Omwille van deze reden laten wij de koper de keuze om de keuken zelf te modelleren en in te richten vertrekkende vanuit een basisvoorstel en -budget zoals voorzien in het lastenboek. Verschillende opstellingen zijn mogelijk, alsook kleur- en materiaal-combinaties. Het keukenvoorstel kan uiteraard nog uitgebreid worden naar eigen keuze.

Bad- en Douchekamer
Ook in de bad- en douchekamer beslist de koper over de inrichting. In de ruime showruimte van FACQ kunnen de sanitaire toestellen en kranen persoonlijk worden gekozen. Elk woonhuis voorziet de mogelijkheid voor een klassieke inloopdouche.

Verwarmingsinstallatie
Elk woonhuis beschikt over een eigen condenserende gaswandketel met hoog rendement, die in de berging wordt geplaatst. Het volledige woonhuis wordt uitgerust met vloerverwarming.

Toegang & veiligheid
Elk woonhuis is voorzien van videofoon en speaker, zodat er kan gecontroleerd worden wie er voor de deur staat. De sloten van de deuren zijn voorzien van veiligheidscilinders.

Isolatie
De woningen voldoen aan de geldende EPB-vereisten. Voor zowel het ontwerp als de opvolging werd hiervoor een gespecialiseerd studiebureau aangesteld. De gebruikte isolatiematerialen in de vloeren, in de buitenmuren en in het dak voldoen aan de laatste eisen m.b.t. dimensionering en technische specificaties. Onze manier van isoleren, onze hoogrendementsketel en thermische beglazing leiden tot een merkelijk verlaagd energieverbruik.

Zonnepanelen
De woningen worden voorzien van minimum 4 à 6 standaard zonnepanelen als minimum aandeel in hernieuwbare energie.

Keuze mogelijkheden
U kan als koper aldus in grote mate uw woonhuis volledig naar eigen smaak inrichten. Indien u ons tijdig op de hoogte brengt van uw wensen, proberen wij deze waar te maken. Wij overlopen eveneens met u het elektriciteitsplan, het verlichtingsplan en de andere elementen. Verder is er binnen het basispakket ook keuze m.b.t. de vloerbekleding en binnendeuren.

Tot slot over Sterrebeek
Sterrebeek is een mooie, rustige gemeente in de Vlaams Brabantse rand rond Brussel, grenzend aan Wezembeek-Oppem en Tervuren. Het is een rustige gemeente waar iedereen zich thuis voelt en waar 7.000 inwoners vreedzaam naast elkaar wonen in groene bosrijke omgeving.

De bereikbaarheid van Sterrebeek is optimaal. De gemeente ligt aan de snelweg E40 (Brussel – Leuven – Luik) en de Brusselse Ring. Sterrebeek is eveneens bereikbaar via diverse buslijnen, naar Brussel, Leuven en Metro Kraainem, en is er een treinverbindingen in de naastgelegen gemeente Nossegem.

Het dorpscentrum van Sterrebeek is zeer eenvoudig te voet of per fiets te bereiken en men vindt er alle mogelijke faciliteiten, winkels, banken, dokters, apothekers, restaurants, muziekschool en gemeenschapsvoorzieningen.

Meer informatie?
Michael Vercauteren
+32 (0)485 61 87 32
michael@kasperkent.be

Galerij

Beschikbare units

Beschrijving
Oppervlakte 
Terras
Carport
Tuin
Prijs
 
Green Awake - Woonhuis 1
De hele dag zon in deze woning.
Oppervlakte180m2
Terras17m²
Carport26,56m2
Tuinca. 340m2
€499,572
Green Awake - Woonhuis 2
Wakker worden temidden het groen.
Oppervlakte168m2
Terras17m²
Carport28,80m2
Tuinca. 200m2
Verkocht
 
Green Awake - Woonhuis 3
Genieten van maximale privacy.
Oppervlakte182m2
Terras17m²
Carport28,80m2
Tuinca. 209m2
Verkocht
 

The good life near Voskapelstraat 20, Sterrebeek


Winkels

Sport

Vrije tijd

Restaurants

Scholen
Delhaize
Mechelsesteenweg 207
600m
Bioplanet
Mechelsesteenweg 404, Nossegem
1km
Lidl
Mechelsesteenweg 261, Sterrebeek
180m
Ikea
Weiveldlaan, Zaventem
2km

De omgeving

Meer informatie?
Michael Vercauteren
+32 (0)485 61 87 32
michael@kasperkent.be

Ook verkopen of verhuren met ons?

Kasper & Kent is een vastgoed - en marketingagentschap tegelijk.

Ontdek onze unieke principes