Kasper & Kent Logo
Nijverheidsstraat 171, 9420 Erpe-Mere

Te koop

3 unieke woningen

Rustig en residentieel gelegen

Lucien's Hood

Lucien's Hood
Lucien's Hood
Nijverheidsstraat 171, 9420 Erpe-Mere
Prijzen vanaf 315.000 EUR

Drie unieke woningen op een residentiële locatie

Het project “Lucien's Hood” is gelegen in Erpe-Mere, geboortedorp (Mere) van Lucien Van Impe, en omvat drie gezinswoningen. Twee half open en één gesloten bebouwing. Elk woonhuis beschikt over een eigen garage met oprit, en zonnige tuin. De woningen zijn zéér rustig en residentieel gelegen.

Uitstekend afwerkingsniveau
De woningen worden volledig afgewerkt, enkel de keuken dient zelf door de koper naar eigen smaak geplaatst te worden. Alle woningen beschikken over een ruime badkamer, drie slaapkamers en een bureauhoek of speelhoek.

Er wordt voorzien in een kwalitatieve tegelvloer. Deze woningen zijn uiterst duurzaam, energiezuinig en combineren een hedendaagse architectuur met een functioneel opgebouwde indeling.

Telkens is er een ruim leefgedeelte uitgevend op een aangename en ruime tuin. De woningen zijn in hun laatste fase van afwerking. Bij ondertekening van de akte krijgt u een afgewerkt (zonder keuken) en schilderklaar woonhuis.

Buitenschrijnwerk
Het buitenschrijnwerk wordt uitgevoerd in pvc. De ramen zijn voorzien van dubbel glas en hebben een uitstekende isolerende waarde. De ramen langs de terraszijde zijn schuiframen, zodoende wordt een vlotte doorgang naar de tuin bewerkstelligd en dit zonder grote opstap.

Garage
Bij elke woning hoort een ruime garage. De woningen zijn dusdanig ingepland dat er voor elk woonhuis nog een mooie oprit en voortuin mogelijk is.

Badkamer
Elke badkamer is uitgerust met zowel douche als bad en daarnaast met telkens twee wastafels en een tweede toilet boven.

Verwarmingsinstallatie
Elk woonhuis beschikt over een eigen condenserende gaswandketel met hoog rendement, die in de berging wordt geplaatst. Het volledige woonhuis wordt uitgerust met vloerverwarming (behalve berging en garage).

Isolatie
De woningen voldoen aan de geldende EPB-vereisten. Voor zowel het ontwerp als de opvolging werd hiervoor een gespecialiseerd studiebureau aangesteld. De gebruikte isolatiematerialen in de vloeren, in de buitenmuren en in het dak voldoen aan de eisen.

Tot slot over Erpe-Mere
Erpe Mere is een mooie, rustige Oost-Vlaamse gemeente, grenzend aan Aalst. Het is het geboortedorp (Mere) van Lucien Van Impe, de laatste belg die de Ronde van Frankrijk won. En met ook Jasper De Buyst als inwoner is het een echt wielerdorp. Het is een rustige gemeente waar iedereen zich thuis voelt en waar 19.000 inwoners vreedzaam naast elkaar wonen in groene en landelijke omgeving. Mede vanwege het reliëf bevinden zich in de gemeente elf watermolens. Erpe-Mere telt zo de meeste watermolens van België.

De bereikbaarheid van Erpe-Mere is optimaal. De gemeente ligt aan de snelweg E40 (Brussel – Oostende) en vanuit Erpe-Mere ben je zo in Aalst, Brussel of Gent. Erpe-Mere is eveneens bereikbaar via diverse buslijnen en heeft ook een station. Het dorpscentrum van Erpe-Mere is niet veraf en men vindt er alle dagdagelijkse behoeften.

 

Meer informatie?
Michael V.
+32 2 880 40 01
hello@kasperkent.be

Galerij

Beschikbare units

Beschrijving
Oppervlakte 
Terras
Tuin
Prijs
 
Volledig afgewerkte nieuwbouw woning
Oppervlakte154m2
TerrasTuin: 275m2
Tuin275m2
€325,000
Nieuwbouw woning met alle comfort
Oppervlakte163m2
TerrasTuin: 210m2
Tuin
Verkocht
 
Nieuwbouw woning met garage
Oppervlakte157m2
TerrasTuin: 254m2
Tuin254m2
Verkocht
 

De omgeving

Meer informatie?
Michael V.
+32 2 880 40 01
hello@kasperkent.be

Ook verkopen of verhuren met ons?

Kasper & Kent is een vastgoed - en marketingagentschap tegelijk.

Ontdek onze unieke principes