Louis Marcelisstraat 16, 1970 Wezembeek-Oppem
Moore Houses0

Te koop

Eigentijds wonen in parkomgeving

2 halfopen en 4 gesloten bebouwingen

Moore Houses

Moore Houses
Moore Houses
Louis Marcelisstraat 16, 1970 Wezembeek-Oppem
Prijzen vanaf 670.000 EUR

Eigentijdse gezinswoningen in groene parkomgeving

De bouwsite ‘KLOOSTERTUIN 2’ is gelegen te Wezembeek-Oppem, een mooie, groene en rustige gemeente in de rand rond Brussel, grenzend aan Tervuren en Sterrebeek.

Deze site is gelegen in de dorpskern, op de hoek van de Wezembeeklaan en de Louis Marcelislaan en maakt deel uit van de ‘Oude Kloostertuin’ van ‘Les Religieuses Servites de Marie’.  

Dit oude park wordt hersteld en uitgebreid met een hedendaagse parkzone voorzien van groene beplantingen, park- en wandelwegen, parkmeubilair en kindvriendelijke speelzones.

In deze parkzone worden twee appartementsgebouwen en zes private gezinswoningen gerealiseerd. Het project ‘Moore Houses’ is het project met de zes private gezinswoningen.

Moore Houses is wonen op een toplocatie temidden het groen en kort bij de leukste plaatsen in de rand rond Brussel: het bruisende winkelcentrum van Stockel is slechts 2 straten en 2 km ver. Het groene Tervuren met zijn iconisch park en Museum is ook vlakbij en bereikbaar in 10 min.  Ook voor fanatieke sporters is ‘Moore Houses’ het ideale uitvalspunt. Met de fiets rijd je meteen het groen binnen richting Zoniënwoud en ook hardlopen kan in de uitgestrekte velden rondom Wezembeek en Tervuren. 

Af en toe moet er natuurlijk ook nog eens gewerkt worden en ook daarvoor is ‘Moore Houses’ uitstekend gelokaliseerd. Het is vlakbij het afrittencomplex van de Brusselse ring en het metrostation Kraainem is met de fiets of de bus in slechts enkele minuten makkelijk bereikbaar. Van daaruit duik je zo de Brusselse stad in en sta je op 15 minuten op de Grote markt van Brussel. 

De zes woningen van ‘Moore Houses’ vormen een harmonisch geheel en worden gerealiseerd op een eigen privé bouwperceel. Het project bestaat uit 2 half open bebouwingen met bewoonbare oppervlakte van ca. 225m2 en 4 rijwoningen met bewoonbare oppervlakte van ca. 209m2. 

Elke woning heeft een moderne architectuur met plat dak, leefruimte met open keuken, 4 slaapkamers, dressing en 2 badkamers. De woningen zijn voorzien van een kleine voortuin en een klassieke tuin met terras aan de achterzijde. In de tuinzone is telkens een tuinhuis voorzien. De woningen zijn aan de voorgevel bereikbaar via de voorliggende straat en aan de achterzijde via een wandel – fietspad welk dus toegang geeft tot de tuin en het tuinhuis.

De parkeerplaatsen van de wagens zijn voorzien in de ondergrondse garage van de appartementsgebouwen langsheen voor- en naastliggende straten.

Elk woonhuis is opgebouwd met drie niveaus met volgende functies:

- Kelderniveau : bergingen en technische ruimte

- Gelijkvloers : inkom, vestiaire, nutslokaal, keuken, eet- en zitkamer

- Verdieping : 4 slaapkamers, dressing, badkamer, douchekamer en afzonderlijke wc-ruimte

In de verkoopprijs wordt steeds een volledig afgewerkte woning aangeboden, inclusief een voorgesteld pakket van keukenmeubilair, sanitaire toestellen, betegeling en vloerbekleding.

De tuinzones worden ingericht met grasperken en tussen en rondom de tuinen worden hagen en draadafspanningen voorzien.

De ontwerpers maakten voor elke woning een selectie binnen het aangeboden afwerkingsbudget. De koper heeft de mogelijkheid deze keuzes te bespreken en te wijzigen in samenspraak met de ontwerpers. De uiteindelijke keuzes worden steeds gemaakt door de koper. 

Uniek aan het project is de moderne look met plat dak en groene ligging temidden een parkzone.

 

Meer informatie?
Michael V.
+32 2 880 40 01
hello@kasperkent.be

Galerij

Beschikbare units

Beschrijving
Oppervlakte 
Terras
Tuin
Prijs
 
Woning 1
Oppervlakte225m²
Terras19,52m²
TuinJa
Verkocht
 
Woning 2
Oppervlakte209m²
Terras19,25m²
TuinJa
Verkocht
 
Woning 3
Oppervlakte209m²
Terras19,25m²
TuinJa
€ 675.000
Woning 4
Oppervlakte209m²
Terras19,25m²
TuinJa
€ 670.000
Woning 5
Oppervlakte209m²
Terras19,25m²
TuinJa
€ 670.000
Woning 6
Oppervlakte225m²
Terras19,52m²
Tuin
Verkocht
 

De omgeving

Meer informatie?
Michael V.
+32 2 880 40 01
hello@kasperkent.be

Uw woning verhuren of verkopen met Kasper & Kent?

Kasper & Kent is een vastgoed - en marketingagentschap tegelijk.

Ontdek onze unieke principes