Home staging – “stage now, pay later”

Wij frissen uw woning op en u betaalt pas wanneer ze effectief verkocht is? Home staging is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. Home staging is het opfrissen van een woning en wegwerken van kleine defecten. De woning krijgt zo een aangenamere sfeer om zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Hierdoor worden woningen tot 6 maal sneller en tot 25% duurder verkocht. Niet onlogisch als je weet dat geïnteresseerde kopers in de eerste 90 seconden van hun bezoek beslissen of ze al dan niet een woning willen aankopen.

Kasper & Kent biedt “Home staging” aan in een "stage now, pay later concept". Onze professionele vakmensen nemen uw woning onder handen en maken ze verkoopsklaar, zonder dat u op voorhand iets hoeft te investeren. U betaalt pas wanneer uw woning ook effectief verkocht is maar er zijn wel een aantal belangrijke bijkomende voorwaarden (informeer ernaar).

coffee

Verkopen of verhuren met Kasper & Kent? Laat ons eens praten bij een koffie en contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waar is de eigendom gelegen die u wenst te verkopen of verhuren?