Home styling – “style now, pay later”

Home styling is een marketing techniek waarbij een woning gestyled wordt (voorzien van meubels, accessoires, …) met als doel de woning zo snel mogelijk tegen de best mogelijke prijs te kunnen verkopen. De eerste indruk op een kandidaat-koper is de belangrijkste. De aangeboden woning moet dan ook zo knus, warm en neutraal mogelijk voorgesteld worden, zodat de kandidaat-koper zichzelf er meteen ziet wonen.

Kasper & Kent biedt “Home styling” aan in een "stage now, pay later concept". Onze vastgoedstylisten stylen en/of bemeubelen uw woning en verhogen de aantrekkelijkheid ervan, zonder dat u op voorhand iets hoeft te investeren. U betaalt pas wanneer uw woning ook effectief verkocht is maar er zijn wel een aantal belangrijke bijkomende voorwaarden (informeer ernaar).

Zeker leegstaande woningen zijn gebaat bij “Home styling” want leegstaande woningen verkopen slechter omdat:

  • Als er niets in een ruimte staat qua meubels, kunnen kopers zich geen goede voorstelling maken van de werkelijke grootte van een ruimte.  Zodra er meubels in een huis staan, krijg je pas besef over de werkelijke ruimte in een huis.
  • Als er geen meubels in een huis staan, kijken kopers veel meer naar het afwerkingsniveau. Vlekken, spinnenwebben, losse plinten….. alle ‘lelijke’ zaken vallen plotseling op.
  • Een leeg huis heeft geen of heel weinig sfeer. Kopen is emotie. Je moet er een gevoel bij hebben. Een leeg huis is kaal en ‘naakt’. Niet iets om ‘verliefd’ op te worden.
coffee

Verkopen of verhuren met Kasper & Kent? Laat ons eens praten bij een koffie en contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waar is de eigendom gelegen die u wenst te verkopen of verhuren?