Kasper & Kent Logo

12 voordelen om je huis te verkopen met Kasper & Kent!

Bent u van plan om uw huis te verkopen? Of probeert u uw huis zelf te verkopen, maar zorgt dit voor heel wat stress? Indien u kiest om met ons samen te werken voor de verkoop of de verhuur van uw eigendom dan ontzorgen wij u op verschillende vlakken én bieden wij u heel wat toegevoegde waarde. Er wordt vaak gedacht dat een eigendom verkopen of verhuren niet meer is dan één advertentie plaatsen en een paar bezoeken. Was het maar zo simpel... 😊  Hieronder kom je alvast te weten wat wij allemaal bieden en sommen we graag de voordelen op van een samenwerking met Kasper & Kent.

Lees hier 12 voordelen om uw huis te verkopen met een vastgoedmakelaar van Kasper & Kent:

 1. Wij werken op een niet-exclusieve manier. Als u zelf een koper zou vinden, bent u ons niets verschuldigd… zelfs als we er al veel tijd en energie in hebben gestoken. Enkel wanneer wij tot een resultaat komen en een koper voor u vinden, is er een commissie verschuldigd van 2% excl. btw maar dat is ook pas bij het verlijden van de akte (wanneer u dus 100% zeker bent dat u ook uw koopsom ontvangt). In tegenstelling tot sommige andere partijen betaalt u bij ons geen vast bedrag voor het verkocht is.
 2. Wij ontzorgen u en regelen alle administratie en bezoeken. U krijgt dan ook geen opdringerige telefoons meer van makelaars ;) Lees in dit artikel welke attesten u allemaal in orde moet maken voor de verkoop. Bij een transactie komen namelijk heel wat administratieve en juridische elementen. Wij begeleiden onze opdrachtgevers doorheen het hele administratieve proces tot aan de authentieke akte bij de notaris.
 3. Wij doen een correcte schatting en bepalen de beste verkoopstrategie voor uw pand
 4. Onze makelaars zijn ervaren onderhandelaars. Als tussenpersoon benaderen ze het pand objectiever waardoor potentiële kopers meer vragen durven stellen en het achterste van hun tong laten zien. Een goed akkoord sluiten is een kunst op zich. Daar hebben we uiteraard veel ervaring in. Bovendien zijn we niet sentimenteel met het goed verbonden en kunnen we als tussenpersoon makkelijker een dialoog op gang brengen. Zo kunnen we er vaak meer uit halen dan de eigenaar zelf.
 5. We werken een digitaal marketingplan uit op maat van uw woning om de juiste koper aan te trekken. Wij geloven sterk in social media advertising en starten voor elke eigendom in onze portefeuille steeds een social media campagne op (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Youtube …. ). Het aller- aller- allergrootste voordeel van sociale media is dat je héél nauw een doelgroep kan afbakenen en dus gericht kan adverteren. Dit levert zeer relevante clicks naar de eigendommen van onze klanten op en ja … meestal ook een koper. We zijn sterk in digitale marketing maar indien relevant doen we ook aan offline reclame: brochures, flyers, billboards, bestickering, etc …
 6. We hebben een drukbezochte website en een uitgebreid klantenbestand dat door automatisatie constant up-to-date blijft
 7. We kunnen de kredietwaardigheid van een koper goed inschatten
 8. We maken professionele foto's. Wij willen woningen op een manier tonen dat kopers er verliefd op worden. Met foto’s die gevoelige snaren raken en laten zien welke de potentiële levenskwaliteit is van een woning.
 9. We bieden stylingpakketten aan. Home styling is een marketingtechniek waarbij een woning gestyled wordt (voorzien van meubels, accessoires, …) met als doel de woning zo snel mogelijk tegen de best mogelijke prijs te kunnen verkopen.
 10. Verder bieden we ook een professionele begeleiding met open en transparante communicatie, zowel naar de verkoper als de koper. Vastgoed aankopen is niet niks en gaat over hoge bedragen. Het is van groot belang dat een koper dergelijke beslissing met een goed gevoel kan nemen. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan het begeleiden van de koper bij zijn administratieve en/of financiële zorgen.
 11. We zijn mee met de laatste trends op het gebied van technologie, marketing, interieur en vastgoed! Zo maken we omgevingsvideo’s, 3D simulaties, drone beelden, virtual reality,  etc…
 12. We go the extra mileDe economie draait tegenwoordig continue door. Kandidaten met interesse verwachten snel geholpen te worden. Onze verkopers staan quasi continue klaar om telefoons aan te nemen, bezichtigingen te organiseren en nadien potentiële kandidaten ook nog op te volgen. Zelf in coronatijden deden we schattingen en rondleidingen vanop afstand via videocall.

Ook verkopen of verhuren met ons?

Kasper & Kent is een vastgoed - en marketingagentschap tegelijk.

Ontdek onze unieke principes