Kasper & Kent Logo

Verkopen na Corona? Werk nu alvast een optimale styling uit!

Vastgoed styling is het klaarmaken van een woning voor verkoop met als doel de woning aantrekkelijker te maken voor een zo groot mogelijk publiek van potentiële kopers, waardoor ze sneller en voor een betere prijs verkocht kan worden. De sterke punten worden benadrukt of versterkt en de zwakke punten geneutraliseerd of verwijderd.

De interesse voor een goed gestylde woning zou stijgen met 30 à 40% waardoor de return bij verkoop tot 10 à 15% hoger kan liggen.

Kopers zoeken géén stapels bakstenen of vierkante meters beton maar wel een nieuwe “thuis”, een gezellig nest voor zichzelf en hun gezin. Een woning verkoopt dan ook het best als ze leuk bemeubeld en mooi ingericht is. Alhoewel we allemaal van onszelf denken een goed voorstellingsvermogen te hebben en door dingen heen te kunnen kijken, is het doorgaans toch zo dat bijna alle kandidaat kopers zich laten meeslepen door hun eerste indruk of gevoel dat ze bij een woning hebben.

 

deco_styling

 

Als je van plan bent om je woning te verkopen na de Corona crisis dan zou je al eens de tijd kunnen nemen om na te denken over een optimale woningpresentatie? Hoe kan je jouw woning zo neutraal mogelijk presenteren? Welke spullen kunnen opgeborgen worden op zolder of in de kelder om meer ruimtegevoel te creeëren? Ruimtes die té overladen zijn geven immers een chaotische indruk en doen de woning kleiner ogen. Welke muren hebben een uitgesproken kleur en kunnen beter overschilderd worden en in welke kleur (je hebt nu misschien de tijd om die schilderwerken te doen)? Niks belangrijker dan de eerste indruk dus vraag je af of die goed zit? Misschien de oprit, voortuin, inkomhal, voordeur ook eens kritisch bekijken?  Beeld jezelf eens in dat je een koper bent en aan de woning arriveert … . Wat trekt aan en wat schrikt af?

Is jouw woning momenteel volledig onbemeubeld? Overweeg dan zeker een “homestyling”. Een “bemeubelde woning” verkoopt door de verhoogde interesse sneller en aan een hogere prijs … .
Lees dan HIER zeker meer over onze homestyling diensten.  

Heb je vragen over wat je het beste doet?
Wat een nuttige investering is en wat niet?
Of heb je gewoon nog wat nuttige tips nodig?  
Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren (hello@kasperkent.be of telefonisch).

Onze agenda’s laten het momenteel toe om al eens vrijblijvend met je mee te denken. Op basis van foto’s, etc … kunnen we eventueel ook al heel wat nuttig advies verschaffen.

Ook verkopen of verhuren met ons?

Kasper & Kent is een vastgoed - en marketingagentschap tegelijk.

Ontdek onze unieke principes